Pentru perioada pascală vă propunem întreaga vilă la tariful de 800 euro / zi / vilă / întreaga capacitate.


Sejurul minim este de 2 nopți.
Politica de anulare este de 60 zile.

 
Cei mici se vor bucura de căutarea ouălor pierdute de iepuraș, face painting sau jocuri interactive având de asemenea la dispoziție spațiu de joaca special amenajat.
Cei mari vor fi răsfățați cu bucate alese, tradițional pregătite, special pentru această sărbătoare: drob de miel, ouă roșii, ruladă cu spanac, pastramă, sortimente de brânzeturi românești, borș de miel, sarmale cu mămăliguță și smântână, stufat de miel, pește și curcan pentru cei care nu agreaza preparatele din carne de miel, cozonac și pască de casă cu brânză dulce.
Servirea se va face bufet, astfel încât fiecare va putea servi ceea ce își doreste in funcție de preferințe.

Depinzând de religia fiecărui turist, spre seară puteți participa la Slujba de Înviere la Biserica Nouă cu Hramul Pogorârea Duhului Sfânt sau la Biserica Veche cu hramul Adormirea Maicii Domnului aflate la maximum 600 m de unitatea hotelieră.

Duminică 05.05.2024, începând cu ora 14:00, sunteți așteptați la masa de Paște care se va desfășura la Resort Ambient. 

Masa tradițională de Paște este opțională iar tariful de 100 euro/persoană  include: masa festivă cu open bar, entertainment ptr copii, dj

Copiii <4 ani au loc la masa si gratuitate la maniu. Copiii între 5 și 13 ani achită 50% din valoarea meniului . Copiii peste 14 ani  achita meniul întreg de adult.

Pentru informații suplimentare sau rezervări nu ezitați să ne contactați la vila@ambienthotels.ro .